Programma

Programma van Let your soul Breathe II op 8 april 2017

Aanvang van dit event is om 13.00 uur. De ontvangst is tussen 12.15 en 12.45 uur.

Als je uiterlijk om 12.45 uur aanwezig bent, kun je nog rustig genieten van een kopje koffie of thee voordat het programma begint en alvast de sfeer te proeven van de mooie locatie.

Na de opening nemen we je mee in een ontspannend en gevarieerd programma om los te komen van alle drukte en hectiek en afstand te nemen van je dagelijkse bezigheden, stress of zorgen, om helemaal aanwezig te kunnen zijn in het moment.

Al in de middag ga je het harmoniserend ademen ervaren. Er zijn genoeg coaches aanwezig die voor de begeleiding zorg dragen en een bedding bieden van vertrouwen, waardoor je kunt ontspannen en in een rustige en veilige ambiance alles er mag zijn wat er is en wat zich aandient. Deze ademsessie in de middag maakt je helderder en brengt je dichter bij jezelf waardoor je ontvankelijker bent voor wat de avond je gaat bieden. 

Na een heerlijke biologische, vegetarische maaltijd wordt de avond geopend met een hartverwarmend dansoptreden, gevolgd door een weergaloze ervaring! In de avond word je tijdens je ademsessie met het harmoniserend ademen meegenomen door het afgestemde pianospel van Jan Vayne op de Divine9 vleugel.

Reactie van een deelneemster aan Let your soul Breath I: de start van het avondprogramma vond ik indrukwekkend en heel mooi! De combinatie van de meditatie en direct aansluitend de dans was heel bijzonder (moeilijk om goed te verwoorden, maar het is bijzonder te ervaren hoe klein en intiem zo’n grote ruimte dan ineens kan zijn).

Het event Let your soul Breathe II wordt geleid door Marco en Jacquelien (grondleggers en vormgevers van Breathfulness).

Rond 22.30 uur sluiten we dit event af.

img_0576Nog een ervaring van een deelneemster: ik dank jullie nogmaals van harte voor het prachtige event Let your soul Breathe. De aandacht en liefde die er van jullie en de coaches en ook jullie zoons uitging was zo hartverwarmend. Wat ik beleefde tijdens de breathe-sessie is bijna onbeschrijflijk. Met mijn hoofd wist ik allang dat ik mijn ziel/de ziel inademde met mijn eerste inademing in dit leven; tijdens deze ademsessie beleefde ik het. Het was als een herkenning, wederontmoeting, geboorte tegelijk, re-united again. Ik was daarna ook even niet helemaal terug. De hele omgeving leek nieuw. Tijdens de tweede ademsessie, die met het Divine9 pianospel van Jan Vayne, kwam alles op zn plaats te vallen. Vaak vertoef ik in meditatie nog in de Laurenskerk in Rotterdam en voel de hereniging opnieuw. Intussen versta ik meer. Ook wil ik het nodige aan ballast kwijt om meer gehoor te geven aan de stem van mijn ziel. Daar werk ik aan. Jullie mogen mijn ervaring anoniem delen.

Een programma om te genieten, te ontspannen, geïnspireerd en weer opgeladen te worden!